CAFETARIA MAJA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 855 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Maja. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2024 om 19:45 Je kent het vast wel: de vriendelijke bezorger met de glimlach aan de deur. En dan kom je erachter.........VIEZE, VUILE GENIEPIGE SMEERLAP!!! - (Galaten 6:7) De bezorgtijd van 28 minuten vond ik al vies verdacht snel.
13 mei 2024 om 15:04 Lekker, zoals altijd en snelle levering.
13 mei 2024 om 0:44 Lekker eten maar om 4 uur besteld en 17.45 kwam het pas
30 apr 2024 om 7:34 Lekker eten en goed warm vriendelijke bezorger
28 apr 2024 om 22:22 Goed
21 apr 2024 om 18:17 Broodje Döner Super, mijn favoriet, smaakte weer als vanouds lekker. Een wachttijd van 175 minuten is normaal bij Cafetaria Maja, dus vijf sterren!
14 apr 2024 om 22:39 Om 17.00uur besteld om op 18. 30uur te leveren maar was 19.20 uur
13 apr 2024 om 21:17 Bezorg 25 min tot 50 min werd 1uur 15min
7 apr 2024 om 20:14 Je hadden gyros besteld en kregen shoarma. Gebeld en de klacht doorgegeven. Volgens de ondernemer hadden we wel gyros gekregen. Het vlees van het broodje gyros was echter hetzelfde als het vlees van de kaosalon shoarma.
30 mrt 2024 om 20:12 Nooit aangekomen. 18:10 besteld. Kon even duren werd er gezegd. Inmiddels kwart over 8. Jammer.
9 mrt 2024 om 8:25 Zoals altijd was het eten heerlijk. Het enige puntje was de gyros. Daar had ik echt heel veel trek in maar het leek meer op shoarma dan op gyros. Wel lekkere shoarma.
7 mrt 2024 om 8:10 Prima verzorgd, eten goed warm. Vriendelijke bezorger.