CAFETARIA MAJA

CAFETARIA MAJA Voor de lekkerste grill gerechten en Pizza's!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 498 beoordelingen
17 feb 2020 om 21:59 bestelling was goed. maar mocht wel wat warmer bezorgd worden( beter verpakt in aluminiumfolie). verder geen klachten. bezorger was heel aardig
5 feb 2020 om 22:36 Bestelling was op tijd
2 feb 2020 om 20:51 Meer dan 2 uur moeten wachten terwijl de foodtacker 60 minuten aangaf. Zelf gebeld na Friture Maya, ze hadden het heel druk, volgens de bezorger hadden ze hem te laat gebeld, heb aangegeven dat dit de laatste keer is dat ik bij hun besteld heb!!!
2 jan 2020 om 11:17 het was heerlijk
28 dec 2019 om 20:04 Ik kreeg het mailtje met de vraag wat ik van mijn bestelling vond. Helaas heb ik na 2,5 uur nog niks gekregen. Half uur geleden gebeld en het zou onderweg zijn. Het zou me verder niet uitmaken als het niet meer komt, buiten het feit dat ik al betaald heb.
22 dec 2019 om 19:50 Veels te laat bezorgd 17.00uur besteld en pas om 18.45uur bezorgd. Ik heb nog gebeld met friture Maya maar geven de schuld aan Thuisbezorgd.nl dat jullie een verkeerde bezorgtijd doorgeven aan de klanten
20 dec 2019 om 21:16 VERSCHRIKKELIJK. 2 uur gewacht op 2 friet en 2 snacks om 9 uur ‘s avonds. Eten was gelukkig wel warm maar snacks smaakten niet en de friet was sompig door de saus. Dit was altijd een van onze standaard plekken om te bestellen maar nooit meer.
20 dec 2019 om 20:18 Pizza’s waren lekker en warm. Bezorging op aangegeven tijd. Prima!
30 nov 2019 om 23:54 Voor 1 keer iets anders besteld dan normaal. Nu een kapsalon en viel erg tegen. Geen salade erbij en vlees was gedeeltelijk verbrand en de kapsalon was alles behalve echt warm waardoor de kaas net kauwgom was.
28 nov 2019 om 19:40 Al voor de 20e keer snack vergeten en friet dat uit oud vet komt. Of hebben de snack weer eens niet op voorraad ook elke keer als wij bestellen... en dan boos zijn als we weer eens terug bellen als niks op voorraad is of iets niet klopt met onze bestelli
27 nov 2019 om 19:21 vergeet altijd iets van de bestelling...... vervolgens bel je en wordt gezegd door de baas dat hij het ontbrekende product zeker erin heeft gestopt dit was dus niet zo..... en dan zeggen dat je het zou na brengen maar deze zijn nooit aangekomen!!!!!!
27 nov 2019 om 19:16 Bezorgen duurde lang. Op de donloo pittig zat kaas terwijl deze niet besteld was. De frietjes in de kapsalon waren erg hard gebakken en er zat in relatie met de friet erg weinig döner in. Het smaakte verder wel prima, de pizza was erg lekker.