CAFETARIA MAJA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 865 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Maja. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 20:09 Frieten waren deze keer zo keihard gebakken dat je het echt niet eten kon. Snack vergeten bij de bestelling die werd dan wel nagebracht. Shoarma wel lekker. Maar om 4 uur besteld en 17.45 pas je eten...
6 jul 2024 om 21:03 De pizza was gewoon echt warm! Dit hebben we nog nooit ergens meegemaakt. Lekker en genoeg kaas voor de kindje.
2 jul 2024 om 20:23 Hele dunne bodem met veel te veel saus en kaas waardoor je niks ban de pizza proefde. Tevens 75 min bezorgtijd terwijl het minder dan 10 van mijn adres af ligt. Geen aanrader!!!
27 jun 2024 om 19:18 Goede prijs/kwaliteit, het kwam sneller dan was aangegeven. Alles was nog goed warm en lekker
29 mei 2024 om 7:35 Lekker gegeten en snel geleverd en was ook goed warm
26 mei 2024 om 21:08 Goed eten En snelle levering
23 mei 2024 om 18:59 Her eten was niet warm genoeg meer zonde
17 mei 2024 om 19:45 Je kent het vast wel: de vriendelijke bezorger met de glimlach aan de deur. En dan kom je erachter.........VIEZE, VUILE GENIEPIGE SMEERLAP!!! - (Galaten 6:7) De bezorgtijd van 28 minuten vond ik al vies verdacht snel.
13 mei 2024 om 15:04 Lekker, zoals altijd en snelle levering.
13 mei 2024 om 0:44 Lekker eten maar om 4 uur besteld en 17.45 kwam het pas
30 apr 2024 om 7:34 Lekker eten en goed warm vriendelijke bezorger
28 apr 2024 om 22:22 Goed